Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojakäytännössä määritetään, miten spyder-rentals kerää, tallentaa, käyttää ja suojaa tietoja, joita annat käyttäessäsi tätä verkkosivustoa.

Aina kun käytät tätä verkkosivustoa tai käytät sitä, sitoudut noudattamaan 'käyttöehtojamme', vastuuvapauslauseketta ja tätä 'tietosuojakäytäntöä' ja suostumustasi tässä kuvattuun tietojen keräämiseen, tallentamiseen, jakamiseen ja käyttöön liittyvään käytäntöön.

CF Web Voyager, LLC on sitoutunut varmistamaan, että yksityisyytesi on suojattu. Jos pyydämme sinua antamaan tiettyjä tietoja, joiden perusteella sinut voidaan tunnistaa käyttäessäsi tätä verkkosivustoa, voit olla varma, että niitä käytetään vain tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

CF Web Voyager, LLC voi muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tämän sivun. Tarkista tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että olet tyytyväinen muutoksiin.

Mitä voimme kerätä

Henkilötiedot tarkoittavat mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa. Se ei sisällä tietoja, joista henkilöllisyys on poistettu (nimettömiä tietoja).

1991 Honda Accord-ampumismääräys

Voimme kerätä suostumuksellasi seuraavia henkilötietoja, jos päätit suorittaa tietokilpailumme, tilata uutiskirjeemme tai sähköpostisarjamme, rekisteröityä verkkoseminaariin, ostaa jonkin tuotteistamme (esim. E-kirjat, valmennuspalvelut), ladata ilmainen tuote, lähetä kommentti tai täytä yhteydenottolomake.

  • nimi
  • sukupuoli
  • sähköpostiosoite
  • viestin tiedot, jotka lähetät yhteydenottolomakkeellamme
  • kommentteja yksityiskohdat jätät verkkosivuillamme
  • vastaukset, jotka annat kyselyä suorittaessasi

Mitä lisätietoja keräämme?

Palvelimemme tunnistavat kävijöiden verkkotunnukset ja IP-osoitteet (Internetissä oleville tietokoneille annettu numero) automaattisesti. Mitään henkilökohtaisia ​​tietoja sinusta ei paljasteta tässä prosessissa. Perustamme näiden tietojen keräämiselle ja tallentamiselle palvelinlokeihimme on rajoitettu ja laillinen tarkoitus havaita ja estää petokset ja luvaton järjestelmään pääsy sekä varmistaa järjestelmiemme turvallisuus.

Kuinka tallennamme henkilötietojasi

Sähköpostiosoitteesi (sähköpostiosoitteesi, nimi) tallennetaan sähköpostilistallemme palveluntarjoajan palvelimelle, joka toimittaa sähköpostit, sähköpostisarjat tai uutiskirjeen. Tietoihisi pääsevät vain ne, jotka auttavat ylläpitämään kyseisiä luetteloita voidakseen lähettää sähköpostia tilauksille.

Jos olet suorittanut tietokilpailun, tietosi kyselyvastauksistasi ja tuloksistasi tallennetaan palvelimiemme tietokantaan. Nämä tiedot tunnistetaan yksilöllisellä tunnistenumerolla, joka voidaan liittää sähköpostiosoitteeseesi.

Kaikki viestit tai kommentit voidaan tallentaa palvelimillemme. Voit pyytää tietojen poistamista jäljempänä kuvatun menettelyn mukaisesti.

Käyttötietojen kerääminen ja käsittely

Voimme käsitellä verkkosivustomme ja palvelujemme käyttöä koskevia tietoja, joita voidaan kuvata käyttötiedoiksi. Se ei ole henkilökohtaisesti tunnistettavaa tietoa. Käyttötiedot voivat sisältää maantieteellisen sijaintisi, selaintyypin ja version, käyttöjärjestelmän, viittauslähteen, vierailun pituuden, sivunäkymät ja verkkosivuston navigointipolut sekä tietoja vierailuidesi ajoituksesta, tiheydestä ja mallista. Käyttötietojen lähde on Google Analytics, Facebook Pixel ja muut kolmannen osapuolen toimittajat mielestämme sopivaksi. Näitä käyttötietoja voidaan käsitellä verkkosivuston ja palvelujen käytön analysoimiseksi. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus tai oikeutetut etumme, nimittäin verkkosivustomme ja palvelujemme seuranta ja parantaminen.

Mitä voimme tehdä keräämiemme tietojen kanssa

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotta he voivat markkinoida omia tuotteitaan suoraan ilman sinun suostumustasi. Jos poistut verkkosivustoltamme ja ostat mainostamamme tuotteen tai palvelun, yritys, jolta ostat, ilmoittaa meille ostosta sekä tietyt tunnistetiedot sinulle. Emme jaa näitä tietoja muille.

Voimme käyttää antamiasi tietoja ja kiinnostustasi tuotteitamme ymmärtämään paremmin tarpeitasi ja tarjoamaan sinulle parempaa palvelua erityisesti seuraavista syistä:

  • Liiketoimintamme hallinnointiin ja hoitamiseen (esim. Sisäinen kirjanpito, tietojen analysointi, vianetsintä)
  • Varmista ostamiesi tuotteiden toimitus
  • Käsitellään hyvityspyyntöjä
  • Voimme käyttää tietoja tuotteiden ja palveluiden parantamiseen.
  • Sähköpostitilauksesi yhteydessä voimme lähettää sinulle tietoja tietokilpailun tuloksista.
  • Sähköpostitilauksesi yhteydessä voimme lähettää ajoittain mainossähköposteja uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muusta tiedosta, joka mielestämme saattaa mielestäsi olla mielenkiintoista antamasi sähköpostiosoitteen avulla.
  • Aika ajoin voimme käyttää tietojasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimuksiin.
  • Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse vastauksena kyselyyn tai muihin asiaankuuluviin tarkoituksiin.
  • Voimme käyttää tietoja mukauttamaan verkkosivustoa kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Kaikissa sinulle lähetetyissä sähköposteissa on peruutuslinkki. Voit poistaa itsesi milloin tahansa napsauttamalla lopetuslinkkiä.

Turvallisuus

Olemme sitoutuneet varmistamaan, että tietosi ovat turvallisia. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme ottaneet käyttöön sopivat fyysiset, sähköiset ja hallinnolliset menettelyt verkossa keräämiemme tietojen suojaamiseksi ja suojaamiseksi.

Sivustolla on käytössä kohtuulliset turvatoimet, kuten Secure Sockets Layer -protokollat, jotta estetään sinulta saamiesi tietojen katoaminen, väärinkäyttö ja muuttaminen, mutta emme takaa kykymme estää tällainen menetys, väärinkäyttö sinulle tai kolmannelle osapuolelle, joka johtuu tällaisesta menetyksestä, väärinkäytöstä tai muutoksesta.

Evästeiden käyttö

Eväste on pieni tiedosto, joka pyytää lupaa sijoittaa tietokoneen kiintolevylle. Selaimesi asetusten perusteella tiedosto voidaan lisätä ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai antaa sinulle tietää, kun vierailet tietyllä sivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellukset voivat vastata sinulle yksilönä. Verkkosovellus voi räätälöidä toimintansa tarpeidesi, tykkäyksiesi ja ei-tykkäyksiisi keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi.

Käytämme kolmansien osapuolten liikennelokin evästeitä tietojen tunnistamiseen ja seuraamiseen, mukaan lukien käytettävät sivut. Tämä auttaa meitä analysoimaan tietoja verkkosivujen liikenteestä ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöimään sitä asiakkaiden tarpeisiin. Keräämämme liikennetiedot ovat anonyymejä, ja käytämme näitä tietoja tilastollisiin analyyseihin ja mainosten näyttämiseen käyttäjien aiempien vierailujen perusteella verkkosivustollamme.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman verkkosivuston antamalla meille mahdollisuuden seurata mitä sivuja pidät hyödyllisinä ja mitkä et. Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai henkilötietojasi sinusta.

Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetusta hylätäksesi evästeet, jos haluat. Tämä voi estää sinua käyttämästä verkkosivustoa täysimääräisesti.

Voit peruuttaa suostumuksesi tietojen keräämiseen, jakamiseen ja henkilötietojen käyttöön mainosten tai muiden palvelujen tai käyttötarkoitusten yksilöimiseksi. Voit halutessasi kieltäytyä alla olevien kahden seuraavan osan ohjeiden mukaisesti. Tai voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen

Google Analyticsin käytöstäpoistoselaimen lisäosa

Jotta verkkosivuston kävijät voisivat estää tietojensa käytön Google Analyticsissa, Google on kehittänyt Google Analyticsin selaimen lisäosan Google Analytics JavaScriptille (ga.js, analytics.js, dc.js).

Jos haluat kieltäytyä käytöstä, lataa ja asenna lisäosa selaimeesi. Google Analyticsin opt-out-lisäosa on suunniteltu yhteensopivaksi Chromen, Internet Explorer 11: n, Safarin, Firefoxin ja Operan kanssa. Toimiakseen opt-out-lisäosan on voitava ladata ja suorittaa oikein selaimellasi. Internet Explorerissa kolmannen osapuolen evästeiden on oltava käytössä. Lue lisää käytöstäpoistosta ja selaimen lisäosan asentamisesta oikein.

Pikselien (Clear GIfs) ja evästeiden uudelleenmarkkinointi

Toisinaan voimme päättää olla yhteistyössä kolmansien osapuolten toimittajien (esim. Facebook, Google, Pinterest jne.) Kanssa kerätäksesi tietoja käyttäjistämme uudelleenmarkkinointitarkoituksia varten. Tavoitteenamme on sovittaa oikeat ihmiset oikeaan viestiin siten, että heillä on mahdollisuus palata ja nauttia sivustostamme ja sen tarjoamasta.

Tämä saavutetaan käyttämällä uudelleen kohdennettua koodia, jota yleensä kutsutaan 'pikseleiksi' (tunnetaan myös nimellä 'HTML-koodinpätkä' tai 'Tyhjennä GIF: t') ja 'evästeitä' tai muita vastaavia tekniikoita. Pikselikoodi otetaan käyttöön verkkosivuillamme ja se toimii uudelleenmarkkinointitagina. Eväste on pieni tiedosto, joka on tallennettu ihmisten tietokoneisiin, jotta se voi kerätä ja tallentaa asetuksia ja muuta tietoa, jota he käyttävät verkkosivuilla, joilla he käyvät. Tämä antaa meille mahdollisuuden seurata ja mitata käyttäjien käyttäytymistä ja kohdistaa asiaankuuluvat online-mainokset verkkosivustomme kävijöille kolmansien osapuolten toimittajien mainonta-alustoilla, mukaan lukien mainostemme näyttäminen samanlaisille yleisöille Internet-sivustoissa.

Mikään näistä tekniikoista ei pysty tunnistamaan henkilöä henkilökohtaisesti. Se ei missään tapauksessa anna meille pääsyä tietokoneellesi. Tietoja ei pidetä henkilökohtaisina tietoina. Sen sijaan pikseli antaa alustan määrittää kohtuullisella varmuudella, että tietokone tai laite on sama kuin se, jonka kanssa alusta on aiemmin ollut vuorovaikutuksessa.

Nämä kolmannen osapuolen toimittajat voidaan kutsua näyttämään mainoksia, jotka voimme päättää sijoittaa heidän mainosalustalleen, myös muille Internetin sivustoille. Kolmannen osapuolen toimittajat käyttävät evästeitä ja pikseleitä mainosten näyttämiseen käyttäjien aiempien vierailujen perusteella verkkosivustollamme.

Voit aina kieltäytyä kolmannen osapuolen toimittajan käyttämästä 'evästeitä' yhdessä 'pikselien' kanssa muuttamalla selaimen asetuksia, asetuksia tai käymällä Network Advertising Initiativen opt-out-sivu .

väistää asuntovaunun moottorin kiinnityspaikat

Linkit muille verkkosivustoille

Verkkosivustollamme voi olla linkkejä muille kiinnostaville verkkosivustoille. Kun kuitenkin olet käyttänyt näitä linkkejä poistuaksesi sivustoltamme, sinun on huomattava, että meillä ei ole minkäänlaista valtaa kyseiseen toiseen verkkosivustoon. Siksi emme voi olla vastuussa sellaisten tietojen suojaamisesta ja yksityisyydestä, joita annat vieraili tällaisilla sivustoilla, eikä tällaisia ​​sivustoja säännellä tällä tietosuojaselosteella. Sinun on oltava varovainen ja tarkasteltava kyseiseen verkkosivustoon sovellettavaa tietosuojalausuntoa.

Henkilötietojen hallitseminen

Voit halutessasi rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavilla tavoilla:

  • Jos olet aiemmin suostunut siihen, että käytämme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksiin, voit muuttaa mieltäsi milloin tahansa lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen
  • Voit halutessasi peruuttaa sähköpostiuutiskirjeemme (tai sähköpostisarjojen) tilauksen milloin tahansa napsauttamalla vastaavaa linkkiä vastaavan sähköpostin alaosassa.
  • Jos haluat peruuttaa suostumuksesi tietojen keräämiseen, tallentamiseen ja käyttöä koskevaan käytäntöön käyttämällä evästeitä tai pikseleitä mainosten personointiin, voit päättää kieltäytyä välittömästi yllä kuvatulla tavalla.
  • Emme myy, jaa tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaasi tai laki vaatii niin.
  • Voit pyytää henkilökohtaisten tunnistetietojesi poistamista tai lataamista (eli tietojen vienti).

Voit pyytää tietoja henkilökohtaisista tiedoistamme, joita pidämme sinusta vuoden 1998 tietosuojalain nojalla. Jos haluat kopion sinussa olevista tiedoista, täytä yhteydenottolomake tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen om.

Jos uskot, että pidämme sinussa kaikkia tietoja virheellisiä, epätäydellisiä tai loukkaa yksityisyyden suojaasi tai sinulla on muita pyyntöjä tai oikeuksia, joita haluat käyttää asiaankuuluvien tietosuojalakien nojalla henkilötietoihisi liittyen, ota yhteyttä tai lähetä meille sähköpostia . Jotkut pyynnöt voidaan käsitellä nopeasti asian luonteesta riippuen.

Joissakin tapauksissa joudumme ehkä pyytämään sinulta tarkkoja tietoja auttaaksemme meitä vahvistamaan henkilöllisyytesi ja varmistamaan sinun oikeutesi käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei paljasteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksesi lisätietoja vastauksestasi nopeuttamiseksi. Yritämme vastata kaikkiin laillisiin pyyntöihin kohtuullisen ajan kuluessa. Toisinaan se voi kestää kauemmin kuin odotat, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle ja pidämme sinut ajan tasalla.

Tietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten saavuttamiseksi, joita varten olemme niitä keränneet, mukaan lukien kanssasi tehdyn sopimuksen täyttäminen, ja laillisten, kirjanpitoon tai raportointiin liittyvien vaatimusten täyttämiseksi.

Asianmukaisen henkilötietojen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojesi määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, mahdollisen vahingon riskin henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta, tarkoituksiin, joihin käsittelemme henkilötietojasi ja onko voimme saavuttaa nämä tavoitteet muilla tavoin ja sovellettavilla lakivaatimuksilla.

Kalifornia ei seuraa ilmoituksia ja oikeuksia

A. Älä seuraa signaaleja.

Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) mukaisesti ilmoitamme täten, ettemme tällä hetkellä vastaa selainten tai muiden kolmansien osapuolien lähettämiin signaaleihin 'ei seuraa'.

B. Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jotta he voivat markkinoida omia tuotteitaan suoraan ilman sinun suostumustasi.

C. Kalifornian pyyhekumit.

Jos olet alle 18-vuotias henkilö ja olet toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja tai sisältöä jollain tavalla, sinulla on oikeus pyytää näiden tietojen poistamista Kalifornian pyyhekumilain mukaisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tällaista pyyntöä osoitteesta

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2001 Lincoln LS -happianturi

Tarkistin moottoritietokoneen ja kerroin sen olevan rikas, myös happianturi, pankki 2, osa 1 on huono. Kysymykseni kuuluu: onko huono happianturi ...

1999 Cadillac Deville ylikuumenee

Moottorin jäähdytysongelma 1999 Cadillac Deville V8 Automatic My 1999 Cadillac Deville pitää ylikuumenemisen ja vuotaa jäähdytysnestettä. Minä ...

2000-luvun Nissan Maximani ei sammu, kun otan avaimen pois

Kun katkaisin auton, mylly pysyy päällä, voin kaataa ikkunani alas huoltomoottorin lite on päällä ja lyö kuulostaa siltä, ​​että auto on edelleen ...

Missä lämmittimen säätöventtiili on?

Mistä löydän lämmittimen säätöventtiilin vuoden 2002 Chevy S10: stä. Auta minua. Vastaus 1: Lämmitysletkun säätöventtiiliä ei ole, mutta ohjausta on ...

Palvelun 4WD-valo?

Olen vaihtanut siirtotapauksen ohjauskytkintä ja se toimi, mutta nyt ei. En löydä siirtokotelon ohjausmoduulia tältä ajoneuvolta ...

Rikas

Rikas

Sulakerasian sijainti

Kojelamput ja takavalot sammuvat samaan aikaan. Vaihdimme sulakkeen ja takavalot toimivat nyt. Kojelaudan valot eivät toimi ...

Vaihteenvalitsin

Vaihteenvalitsin

2003 Ford Taurus trans -korjauksen tiedot!

Minulla on vuoden 2003 taurus ja vaihteisto ei vaihda vaihteelle. Puhuin transkaupan kanssa ja he kertoivat minulle, että momentinmuunnin tai pumppu ovat huonoja, ja jos ...

Laturin ongelmat 2002 Mercury Sable

Käyn läpi vaihtovirtageneraattoreita vuoden 2002 elohopeapäässä ... Vaihdoin juuri pariston ja laturin 2 päivää myöhemmin akku on tyhjä ja ...

Koputusanturin sijainti

Mistä löydän koputusanturin 1,8 litran 2007 kaliiperi. Vastaus 1: Hei, koputusanturi on moottorin kuljettajan puolella lähellä moottoria ...

Käynnistysasennuksen ongelma

Ostin äskettäin uuden käynnistimen. Poistin vanhan käynnistimen ja huomasin, että uuden käynnistimen mukana on kiinnitetty lyijy, jota vanhalla käynnistimelläni ei ole ...

Auto ei käynnisty

2001 dodge stratus ajoi huoltoasemalle sai bensiinin nyt auto ei käynnisty. Vastaus 1: Hanki auttaja irrottamaan sytytystulpan johto tai 2 ja maadoita se ...

Laakerinavan vääntömomentti?

Tiesitkö neljän pultin vääntömomentin, jotka pitävät takapyörän napa-alustaa. Vastaus 1: varma, kiristä nämä 4 pulttia 47 paunaan 64 Nm ...

Epäröinti ja sykkivä kaasu

Koet vakavaa epäröintiä aloitettaessa pysähdyksestä ja kiihdytettäessä hitaammin. Kun moottori on kylmä, epäröinti on vähäistä, mutta ...

Käynnistin 94 Jeep Grand Cherokee Laredolla

Olen huomannut, että jeepini alkukierros on hitaampaa ja hitaampaa viime kuussa, ja tänään melkein ei alkanut ollenkaan. Oliko akku ...

Koodilukija

Tarkista, että moottorin merkkivalo on kytketty kytkettyyn obd11-skanneriin ja tarkista, että se näyttää jatkuvasti 7E8: ta ja skannerin punainen valo palaa. Vastaus 1: Hei, nuo eivät ole ...

Moottorin jäähdytysnesteen lämpötila-anturi.

Minun täytyy vaihtaa moottorin jäähdytysnesteen lämpötila-anturi tai ECT-anturi autossani. Missä se on ja kuinka vaikeaa on korvata? Vastaus 1: Hei, ...

1999 Chrysler 300M. Voiko viallinen kampianturi saada pcm: n lähettämään jännitettä suuttimiin ja keloihin?

1999 chrysler 300m. Minulla on kampi, mutta mitään käynnistysolosuhteita ei tapahtunut sen jälkeen, kun auto oli istunut yön yli. Yritetään eristää ongelma. Vastaus 1: etsi ...

Puhelin

Puhelin

Toyota Sienna takajarrukengät

Omistan vuoden 1998 Siennan ja takajarrut kilisevät. Korvasin takakengät aikaisemmin muille autoille, joten ajattelin, että tämä oli helppoa. En ymmärrä miten ...

Ohjaustehostimen vuoto

Täytyy tietää, kuinka minun täytyy vaihtaa ohjaustehostimen pumppu vai ohjaustehostimen korkeapaineletku. Kaikki ohjaustehostinneste tuli ulos ...

CD-virheviestin vaihtaminen

Autossani on 6-levyinen vaihtaja ja DVD-soitin. Äskettäin akkuni kuoli, joten minun piti hypätä autoni. Auto hyppäsi hienosti ja on ...

Keskikonsolin poisto

Kuinka irrotat keskikonsolin käsinojan pohjan? Vastaus 1: Hei, tässä on kaavio, joka näyttää keskikonsolin poistamisen. Tarkistaa ...

Ampu- / kelatilaus

Etsitkö tämän kuorma-auton kelatilausta. irrotti moottorin nyt tarvitsen tämän tilauksen. Ole hyvä ja kiitos Vastaus 1: Hyvää iltapäivää, minä ...